Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan beyni ve sınırları...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Bunu tartışmak istiyorum...
Gerçekten çok düşündüyüor beni. İnsan beynin %3 nü kullanıyormuş ve Albert Eistein bile %5 ni kullanmış.
Ve bugun pirmatilerle ilgili bir rivayeti duyunca açıkcası daha çok düşündürdü beni.
Rivayete göre piramitler yapılırken çok ileri bir teknoloji varmış.Teknolojiden kastım araç değil.Düşünce...
Buna göre piramitler yukarıdan aşşağıya doğru yapılmış.Ve bu yöntem zaman içersinde kaybolmuş.Eğer bu yöntem şu anda biliniyor olsaymış insanoğlu çok daha ileri evrelerde olabilirmiş.
Mesela ben bi yerde okumuştum aborşistler diye bir kavim var.Bu kavim iletişimi telepatiyle sağlıyorlarmış.
Biri diz çöküyormuş ve kimin kaç saat içinde geleceğini anlıyormuş.Ben bunu okuduktan sonra aklıma şu geldi.Biz şu anda bu iletişimi kuruyoruz e o zamanda bu iletişim kuruluyordu.
Ama onlar zekaları ile yaparken biz bunu araç ile yapıyoruz.
Peki eski çağlar bizden zeka olarak bizden dahamı ilerdeydi???

9 nokta hedesi vardır bilirmisiniz.

. . .
. . .
. . .

9 noktadan 4 doğru çizerek geçmelisiniz...

Bu soruyu gören insanların %99 u bir noktayı boşta bırakıyorlar.Tek sorun ise şu.Sınırlarının dışına çıkamamak.
Soru size sınırların içinde kalmayı emretmiyor.Dışarı çıkabilip çizebiliyorsunuz.Bunun cevabını alınca yine aynı şekilde çizmeye çalışıyorsunuz bu seferde 1 nokta boşta kalıyor.Çünkü yine kendimizi sınırlandırıyoruz...

Hintli buda dini rahipleri uçabiliyorlar yerden 1.5m yükselebiliyorlar.Meditasyon ile kan dolaşımı durduma imkanı var.Reiki ile insanları iyileştirebiliyorlar.Astral seyahat yapabiliyorlar.Maneviyata ulaşabiliyorlar.

Bunların hepsini insanoğlunun beyni yapıyor.Sınırlara çıkmakla oluşuyor.
peki insanoğlu sınırlarının dışına çıkabilirmi?Çıakrsa neler yapabilir...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

copy paste değil :=)

piramitler üzerine çok fazla rivayet var...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

abı nasıl yapmıslar boyle bır yetenek kımde vardıya terstten yapalamaz gıbı gelıyor ya bence hurafe bunlar[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada o 9 nokta 4'den az çizgi ile birleştirilebiliniyor. Buna da devrimsel düşünme tarzı deniliyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

9 noktayı ilk denemede birleştirdim ben
2 çarpaz 2 düz yapıyorsun:)

Ayrıca komik gelebilir ama bizim ailede ağırlıklı olarak telepati vardır yani ablam hiç inanmaz ama doğru annemin garip hikayeleri vardır resmen başkalarına düşünce ile birşeyler anlatabiliyor banada gelmiş birkaç dakka konuştuğum insanın internette tam yaşını tahmin edebiliyorum çok kişiyi dumurladım böyle:)
Cidden beynin tamamını kullanamıyoruz[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical
sanırım sen %4 dunu kullanıyorssun bıraz daha kassan nasıl bır adam olursun bılmıyorum ha :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ben yazmayı unutmuşum :=)

Elini kaldırmadan...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

lol onuda yaparızda orada çapraz çizmeyi düşünmez bence insanlar[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

post kasmıyorum ben ya :)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:(:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:(:(:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:(:D:(:D:D
:D:D:D:hrr::D:D:hrr::D:D:hrr::D:D
:D:D:D:D:(:(:D:D:D:(:D:D
:D:D:D:D:(:(:D:D:D:(:D:D
:D:D:D:hrr::D:D:hrr::D:D:hrr::D:D
:D:D:(:D:D:D:D:(:D:(:D:D
:D:(:D:D:D:D:D:D:(:(:D:D
:(:(:(:hrr::(:(:hrr::(:(:hrr::D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[Bu mesaj Fistan tarafından 14 Mayıs 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o noktaları birleştirirsem kansere tedavi mi buluyorum?

%3'ünü kullanıyorsak sadece iyi, %97'i çıkarır yerine bilgisayar donanımı koyarız ileride. beynin fiziksel bir sınırı var hiçbir zaman aşılamayacak, bunu aşacağız biz teknolojik olarak er ya da geç. o vakit birşeyler eklemek istediğimizde beynimize ya davlumbaz kafalar gerekecek ya da beynin bir kısmını çıkartmak..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tane boşta kalmış :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

kaldı ki bu soruda verilen koşullar eksik..

default olarak çizgilerin noktalar tarafından oluşturulan alanın dışına çıkmaması gerektiğini varsayarsın. ve buna göre yapmayı çalışırsın. aksini düşünmek devrimci zeka filan değildir..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle dışına taşıp 4 tanede birleştirmek değil devrimci düşünme tarzı, 4'ün altına inmek olan. Zaten bu da planlama derslerinde konu olarak okutulur, bu işe bu ismi verenlerde komünistler filan değildir, kapitalistlerdir yani karşı çıkmış olmak için karşı çıkmayalım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bize her zaman beynimizin %10nunu kullandığımız, Einstein'ınsa %15ini kullandığı söylenilmişti. Sanırım biraz uçmuşlar.. :)

Bu konularda bende piramitlere bayaa ilgi duyuyodum. Gerçekten içindeki sistemler çok gelişmiş bi teknolojiyle yapılmış.. Ama piramitin kendisinin yapılması o kadar büyük bir teknoloji deildi. Sadece çok fazla emek gerektiriyordu. Yapılma mantığıda şööle. (Yaparken büyük bloklar halinde taşlar kullanılıyor) Önce ilk katını yapıyorlar. Sonra çevredeki kumları piramite dooru toplayarak ilk kat yüksekliine kadar kum yığılmasını sağlıyolar.(Kumlar piramitin bloklarına dayalı dik üçgen şeklini alıyor) Daa soora kumların üstünden piramitin 2. katına blokları taşıyorlar.. Bööle bööle bütün piramiti yapıyorlar. En sonundada tamamen kuma gömülmüş piramitin çevresindeki kumları temizliyolar..

Bunun dışında bi de atlantis olayı var tabe.. Geçmişte dier insanlardan çok daa ileri teknolojiye sahip olduuna inanılan ve doal bi felaket(Acaba kendi sonlarını mı getirdiler? Bizimkide ööle mi olacak?) sonucu topluca denizin dibini boylayan medeniyet..

Son olarak telepatiye, rahiplerin uçtuklarına, meditasyonla kan dolaşımını durduranlara, (James Bond kalbini durduruyordu.. Oha!?) astral seyahat yapabilenlere, beyin gücüyle kaşık bükenlere inanmıyorum. Gözlerimle görmeden de inanmam..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

Vucüt elektiriğini odaklayarak kağıt yakan ve milleti çarpan bi adamın videosu vardı bende son derece ilginç ve gerçekti gerçek hayatta da gördüğüm bi olaydı

Piramitlerin yapımı mümkün yani yaparsında
Benim aklımı en çok kurcalayan şey o insanların o piramiti yapmasını sağlıyan olay ne? Çünkü şimdiki aklımızla bile o piramitleri sırf üşendiğimizden ve ne gerek var canım dicemiz için na yaparız
O zamanda insanları ne tetiklemişti onu çok merak ediyorum
Kimse boş yere öyle bir yapı inşa etmez son teknolojide olsa bile[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...